Psykoterapi

Psykoterapi

Individuel- par- og familieterapi

Psykoterapi, rådgivning og supervision til børn, unge og voksne. Tilgangen er psykodynamisk og kognitiv og kombineres gerne med fx. tankefeltterapi, mindfulness, meditation og kropsarbejde.

Udover den individuelle terapi tilbydes der også parterapi samt familieterapi.

Der tilbydes også særlige forløb til unge og studerende, som oplever angst, depression eller stress.

 

Klientudtalelser:

Parterapi:
"Det er utrolig rart at få en neutral vinkel på hverdagens diskussioner, spørgsmål og udfordringer... Vi har fået en øget bevidsthed omkring hinandens tankemønstre, vi er blevet bedre til at støtte hinanden i vores forældreskab og så er Vibeke enormt dygtig til at spotte og italesætte mønstre, følelser og forholdsdynamik på en yderst professionel og tryg måde. Derudover er noget af det, vi har fået allermest gavn af, Vibekes håndgribelige og lavpraktiske råd, som vi bruger i hverdagen til stor gavn for os"
Claus og Pernille, Risskov

 

Stress:
"Igennem vores samtaler har jeg oplevet din utrolig store indsigt i hvordan og hvorfor vi og vores krop reagerer som den gør, når vi bliver presset, eller udsat for situationer hvor vi ikke befinder os godt. Jeg husker vores første samtaler som meget konkrete og målrettet min aktuelle situation.
Jeg oplevede at du har en enorm stor faglighed, og virkelig er god til at sætte dig i mit sted.
Hvor jeg tidligere har oplevet samtale terapi, der har været målrettet specifikke symptomer, oplevede jeg hos dig, at der bliver set på det hele menneske - vi kom hele vejen rundt. Jeg føler ikke blot der er blevet lappet huller, men du har hjulpet mig med en blivende løsning"

Morten 46 år 

 

Priser:

  • Individuel terapi 75 min.:          900 kr.
  • Studerende 75 min.:                 600 kr.
  • Par og familieterapi 90 min.:    1200 kr.