Fleksible og enkle løsninger til din virksomhed og dine medarbejderes trivsel

- vi tilgodeser både det fysiske og psykiske arbejdsmiljø

Hvorfor en virksomhedsaftale?

En virksomhedsaftale kan skabe bedre trivsel på din arbejdsplads

Både når I som virksomhed værner om god trivsel på jeres arbejdsplads og når interessen for at gå på arbejde kommer alle parter til gode, samt når I sætter et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø højt på prioriteringslisten. Så kan en virksomhedsaftale med Klinikfællesskabet være en både sund og rentabel løsning og investering.

Aftalen kan benyttes ved forebyggelse og sygefravær, eller når arbejdet resulterer i uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, eller andet som vil gavne den enkelte og virksomheden. Vi kommer også gerne og holder oplæg, foredrag eller workshops på jeres virksomhed.

Vores virksomhedsaftaler er fleksible og enkle og sigter på at ramme den rette aftale, så den passer bedst til behovet i din virksomhed.

Uanset jeres behov finder vi en løsning sammen.

 

Hvordan får I en aftale?

Få et uforpligtende møde med Indehaver Trine Brund

Formålet med mødet er at lære jer at kende og i fællesskab undersøge, hvilket løsningsforslag, der passer bedst til jeres virksomhed og specifikke udfordringer, personalepleje eller til fastholdelse af medarbejdere.

Ring til os på tlf. 20 41 90 42 eller send en mail til kontakt@klinikfaellesskabet.dk.

Så vender vi tilbage med forslag om et møde.

 

Vi sender også gerne yderligere informationsmateriale til jer og udarbejder et tilbud, som passer til netop jeres virksomhed og medarbejdere.

 

Klinikfællesskabet ligger centralt på Nordre Strandvej med gratis parkeringsforhold lige ved døren samt gode busforbindelser, så det er nemt for jeres medarbejdere at komme til klinikken.

Hvordan hjælper vi jer til en glad arbejdsdag?

Vores mål er at skabe større trivsel og arbejdsglæde i netop jeres virksomhed

Dette gør vi ved  at have tilbud, der både tilgodeser det fysiske og det psykiske arbejdsmiljø - og vi arbejder meget målrettet og med omtanke for effektivitet og styrkelse af den enekelte medarbejder til gavn for hele virksomheden.

Det skal kunne mærkes, at I som virksomhed har en sundhedsaftale hos os - og derfor evaluerer vi løbende med jer for at justere og ændre aftalen alt efter behov.

Måske har I brug for ergonomisk rådgivning for at forebygge fysiske belastninger og uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, eller måske har I en medarbejder med et akut behov for et behandlingsforløb for at afhjælpe stress, migræne, angst eller smerter. 

Flere muligheder

Virksomhedsaftale 1

Virksomheden betaler arbejdstiden 

Denne løsning er for den virksomhed, hvor medarbejderen kan benytte arbejdstiden til behandlingstilbud. Medarbejderen kan frit vælge mellem alle Klinikfællesskabets mange tilbud og modtager så en rabat ved betaling.

Medarbejderen afregner selv fra gang til gang hos den enkelte medarbejder i Klinikfællesskabet.

Der bliver oprettet et rabatkort til medarbejderen, som kan benyttes ved betaling, hvoraf det fremgår, hvilken rabat den enkelte medarbejder kan opnå. 

Virksomhedsaftale 2

Virksomheden og medarbejderen betaler begge

Denne løsning er for den virksomhed, hvor der gives et tilskud til medarbejderens behandling. Medarbejderen betaler også selv en del af behandlingen.

Der gives en rabatpris på den samlede behandling alt efter, hvor mange medarbejdere, der tilknyttes. Medarbejderen afregner selv sin pris i klinikken og virksomheden faktureres ugentligt eller månedligt alt efter aftale.

Der oprettes et rabatkort, som ligger i klinikken, hvoraf det fremgår hvilken virksomhedsaftale og pris, medarbejderen selv skal betale.

Virksomhedsaftale 3

Forløb betalt af virksomheden

Denne løsning er for den virksomhed, som betaler for hele medarbejderens behandling. 

Det kan både være som fast aftale men også som et forløb til fx. sygemeldte medarbejdere, der optimerer mulighederne for en hurtigere tilbagevenden til arbejdspladsen.

I den forbindelse kan klinikken sætte ind på flere fronter bla. for stress ramte medarbejdere samt medarbejdere med fysiske udfordringer og skavanker. Vi kan tilbyde en samlet løsning over fx. 8-12 uger, som også støtter op i den første tid, når medarbejderen er vendt tilbage til arbejdet.

En sådan aftale kan tilrettelægges, så den passer nøjagtig til det behov, den enkelte medarbejder og virksomhed har.